Onze demo in de jan Massinkhal op 1 april 2017  demo Jan Massinkhal 1 april 2017

Op 1 april werd door ons een demo verzorgd in de Jan Massinkhal te Nijmegen. Het was een goede demo met een fijne Budosfeer in de hal. Hier rechts het krantenartikel.

Onder de demogroep.

demo Jan Massinkhal 1 april 2017-17

>

 

 


De Goju Ryu Gasshuku 2016 te België


seminar 2016 6 Belgium België: Pieter Harms en Harrie Teuwen, Goju Ryu Karate   Duitsland: Herman Harms, Goshin Jutsu Nederland: Henk Gerrits, Goju Ryu Karate Met deelnemers uit België, Nederland en Duitsland. Een gezamenlijke vriendschappelijke training en het aanhalen van de banden tussen België, Nederland en Duitsland. Op de foto een klein deel van de deelnemers. Budokan strong Vikings

De enige echte Budokan Strong Vikings 2016… vlnr: Hans, Marc, Rick, Berry, Jos, Hugo en Debbie.

 
 

Seminar Nijmegen 2015


De Goju Ryu karate- en Goshin Jutsu seminar in NijmegenHenk, Pieter, Hermann en harry was een seminar met een Budo spirit in het teken van vriendschap en harmonie. Er was een uitwisseling van technieken waarbij de Bunkai vanuit verschillende oogpunten werd belicht.  Het klassieke karate-do kent eveneens klemmen, bevrijdingen en verwurgingen, evenals het Jutsu trappen en stoten kent.  Door deze samenwerking is een grote uitwisseling van technieken ontstaan.

Voor het Goju Ryu waren de lesgevers Pieter Harms en Harry Theuwen uit België en Henk Gerrits voor Nederland. Uit Duitsland was Hermann Harms overgekomen die de training Goshin Jutsu verzorgde.
Seminar  Gelsenkirchen 2015

leraren en deelnemers uit:  seminar Gelsenkirchen 5 2015

  • Oostenrijk
  • België
  • Duitsland en
  • Nederland

Goshin Jutsu  en Goju Ryu Karate seminar met deelnemers uit Duitsland, Belgie, Oostenrijk en Nederland. Een internationale seminar met een echte Budo spirit met als items vriendschap en harmonie. Voor het Goshin Jutsu : Duitsland en Oostenrijk. Het Okinawa Goju Ryu door België (Pieter Harms en Harry Teuwen) en Nederland (Henk Gerrits).

Krantenartikel seminar 2014

 


EGKF A