SAMSUNGP1050022a

Sait is begonnen met het trainen van het Goju Ryu karate in 1996 in de vereniging BudoKan Nijmegen.

Hij behaalde bij de karate sectie van de Nederlandse Culturele Sportbond zijn eerste, tweede en derde Dan Goju Ryu karate.

Ondanks dat BudoKan Nijmegen geen wedstrijdvereniging is, behaalde Sait op de European open WMAA-ROC in Duitsland in 2011 de eerste plaats in de categorie kata

In december 2012 behaalde hij zijn Sandan (3e Dan) Okinawa Goju Ryu karate-do bij de Jundokan Kyokai Nederland. Hier behaalde hij eveneens zijn instructeurscertificaat B in december 2012.

In februari 2018 behaalde hij zijn 4e Dan (Yondan) Okinawa Goju Ryu Karate-do bij de Jundokan Kyokai Nederland. Sait en Bob Honiball, Engeland 2015

Hij volgde diversen stages in België, Duitsland en Engeland bij vooraanstaande Goju Ryu leraren zoals Pieter Harms sensei, 9e Dan Goju  Ryu, chief instructor van het Goju Ryu karate in Belgie en Bob Honniball, 8e Dan Okinawa Guju Ryu en de chief instructeur van Engeland Tony Green, 7e Dan Okinawa Goju Ryu.

Daarnaast was hij participant bij het Okinawa Goju Ryu Jundokan Kyokai seminar olv Onaga sensei in Liverpool. (2014)

Dojo certification dojo Naarden Sait

In 2017 richtte hij de dojo Budokan Naarden op.  Hij verzorgt daar de Goju Ryu trainingen. BudoKan Naarden is een erkende branch-dojo van de JundoKan Kyokai Nederland.

dojo; Cort van der Lindenlaan 1a, Naarden.

info@budokanhetgooi.nl

 
 

                                                              * website: budokanhetgooi.nl