In Memoriam:

Hans moest ons in 2022 verlaten als gevolg van een ernstige ziekte. Deze pagina is ter nagedachtenis aan een fijn mens, een goede vriend en een uitstekende karateka.

Hans van Megen begon met het beoefenen van karate in 1978.  In 1988 behaalde Hans hierin zijn eerste dangraad.

In de periode van 1992 t/m 2005 heeft het beoefenen van het karate stilgelegen om dit vervolgens met groot enthousiasme weer op te pakken bij Henk Gerrits (8e dan, Goju Ryu).

In 2012 werd vervolgens de 2e dangraad in het klassieke Okinawa Goju Ryu bij de Jundokan Kyokai Nederland behaald. Door het participeren in diverse internationale stages heeft Hans van Megen zich verder bekwaamd in het karate-do.  Hij moest ons verlaten in 2022. Hij wordt gemist.

 

In Memoriam:

Willie moest ons in 2013 verlaten als gevolg van een ernstige ziekte. Deze pagina is ter nagedachtenis aan een fijn mens, een goede vriend en een uitstekende karate-ka.

Willie Janssen begon het karate bij BudoKan Nijmegen in 1995. Hij volgde diverse stages in het binnen- en buitenland bij o.a. Pieter Harms sensei, Harry Teuwen sensei en Hermann Harms sensei. Hij behaalde zijn Nidan (2e Dan) examen in 2007 en was een van de dojo instructeurs van BudoKan Nijmegen. Hij moest ons verlaten op 3 april 2013 als gevolg van een ernstige ziekte. Hij is 52 jaar geworden. Hij wordt gemist.